Luni, 22 octombrie anul curent, a fost semnat la București  acordul de colaborare în ceea ce privește pregătirea evangheliștilor transculturali între Colegiul All Nations din Londra și Institutul Teologic Baptist din București. La eveniment au participat, printre alții, Daniel Mariș, Rectorul insituției de învățământ superior din București, Andy Dipper, Directorul Colegiului All Nations, Richard și Louisa Evans și Andreea Klopper, coordonatori de programe.  Au fost prezenți, din partea Uniunii Baptiste din România, Otniel Bunaciu, Vicepreședinte cu misiunea și Alex Vlașin coordonatorul Departamentului de misiune din cadrul aceleiași instituții.

Acordul de colaborare va facilita pregătirea de misionari transculturali. De-a lungul timpului, cursanții care au absolvit aceste cursuri au fost încurajați să se implice în lucrarea de misiune din diferite părți ale lumii, iar răspunsul acestora a fost unul extrem de încurajator. Actualmente, absolvenții sunt implicați în diverse regiuni ale lumii.

Colegiul All Nations este o instituție evanghelică de misiune preocupată, în special, de pregătirea studenților interesați de misiunea transculturală.