0

Explicațiile ajutătoare pentru primele lecții biblice ale anului 2022

Pentru cei care n-au intrat încă în posesia Manualului de studiu biblic pentru lunile ianuarie-iunie 2022 pe care l-au comandat, primele lecții biblice ale anului pot fi descărcate în format pdf.

Numărul mare de comenzi pentru materialele de studiu biblic din acest an a făcut ca primul tiraj al Manualului de studiu biblic ianuarie–iunie 2022 să se epuizeze rapid, fiind necesară retipărirea lui. Cel de-al doilea tiraj s-a tipărit deja și a fost distribuit integral, însă până ce exemplarele comandate vor ajunge la destinație, punem la dispoziția credincioșilor și bisericilor explicațiile ajutătoare pentru primele lecții.

Fișierele în format pdf, având aspect similar texului din manuale, pot fi descărcate și, eventual, tipărite la imprimantă.

Site-ul nostru va continua să publice săptămânal, în secțiunea dedicată studiului biblic (vezi AICI), fiecare dintre lecțiile biblice ale anului 2022, cu o săptămână în avans. Astfel și cei care nu au obținut manualul vor putea folosi explicațiile ajutătoare studierii Bibliei conținute de acesta.

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.