Valentine’s Day poate a avea și o altă abordare decât cea cu care ne-am prea obișnuit. Apărută recent în calendarul românilor, celebrarea îndrăgostirii și a iubirii poate căpăta valențe noi, creștine, biblice în cadrul SĂPTĂMÂNII CĂSĂTORIEI, 7–14 februarie, pe care ne-o propune MarriageWeek.ro.

„Bărbatul (…) este chipul și slava lui Dumnezeu, 
pe când femeia este slava bărbatului.”   

1 Corinteni 11:7

Anul 2021 este un an special, deoarece intervalul 7-14 februarie va include 2 duminici, 7 februarie si 14 februarie. Vă invităm ca în aceste două duminici să organizați cu biserica programe speciale având ca tematică relația de căsnicie și familia. 

  -> predici pe tema familiei

   -> rugăciuni pentru familiile din biserică

   -> cântări pe tema dragostei și a iubirii divine

   -> mărturii ale unor familii cu o căsnicie reușită sau care au depășit obstacole majore etc.

      Alte evenimente pe care le puteți organiza cu biserică în contextul actual:

   -> cursuri de pregătire pentru căsătorie la sediul bisericii sau online (pe Zoom, Skype etc.) (în lunile februarie-martie-aprilie, perioada premergătoare sezonului de nunți)

   -> seminarii (ateliere) online (pe diferite platforme sau aplicații de comunicare) pentru cuplurile căsătorite, pe tema „Cum să ai o căsnicie bună?”

   Așteptăm cu interes evenimentele organizate de dumneavoastră și ne rugăm ca Dumnezeu să vă facă parte de multă pace, sănătate și biruință pe toate planurile, dumneavoastră, familiei, precum și bisericilor pe care le slujiți.

Cu calde salutări frățești,
Corneliu & Georgiana Szekely   
– coordonatori Marriage Week România –