0

Rebusitul Victor Martin vă propune 107 careuri de cuvinte încrucișate inspirate din Cartea Psalmilor (psalmii 1–72)

A fost lansat primul din cele 2 volume de cuvinte încrucișate Cartea Psalmilor ale rebusistului baptist arădean Victor Martin. Cititorii revistei Creștinul azi sunt deja familiarizați cu careurile de cuvinte încrucișate cu teme biblice a acestui neobosit rebusist.

Tipărit la Carmel Print, Arad, volumul 1 conține 107 careuri, câte un careu pentru fiecare din primii 72 de psalmi și alte 35 de careuri cu noțiuni sintetice din toți acești primi 72 de psalmi.

Definițiile sunt astfel concepute încât dezlegătorul, folosindu-și Biblia din dotare, să descopere noțiunile care se cer  a fi introduse în grilă sau să-și verifice cunoștințele acumulate anterior. Înarmați-vă, deci, cu creion și gumă de șters și, cu Sfânta Scriptură alături, folosiți prilejurile de relaxare pentru a îmbina utilul cu plăcutul: citirea sau recitirea psalmilor vă va aduce și satisfacția descoperirii unul după altul a tuturor cuvintelor încrucișate din grilele propuse în acest volum de Victor Martin.

Bucureștenii vor putea găsi cartea la standul Bisericii Baptiste Golgota de pe șos. N. Titulescu nr. 56A. De asemenea, cartea poate fi obținută și prin comandă, la adresa de e-mail: vicmarro@yahoo.com sau sunând la: 0357 423 347 şi 0747 183 121.

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.