0

„Întristați, dar nu lipsiți de nădejde.” Așa descrie starea creștinilor americani vicepreședintele SUA Mike Pence

Cu ocazia apropiatelor Sărbători Pascale vicepreşedintele american Mike Pence a afirmat despre credinţa a milioane de americani că este un izvor de speranţă în mijlocul situaţiei tot mai dificile cauzate de creşterea numărului de infectări şi decese din cauza pandemiei de coronavirus, ne informează pe blogul personal pastorul Daniel Branzei din Los Angeles, SUA.

Pence a făcut aceste declaraţii în timpul conferinţei de presă zilnice pe care o susţine Administraţia preşedintelui Trump şi Grupul Operativ pentru Coronavirus.

„S-au realizat peste 1,9 milioane de teste şi suntem în situaţia în care avem peste 400.000* de americani infectaţi cu Covid-19 şi, din nefericire, peste 14.000 de decese. Suntem îndureraţi. Dar aşa cum ne spune şi Sfânta Carte, nu suntem întristaţi cum sunt cei fără nădejde. În această săptămână specială, ştim că credinţa a milioane de americani este un izvor de mângâiere pentru ei.”


*Situația este chiar mai dramatică, la momentul actual (11.04.2020), numărul celor infectați cu COVID-19 în SUA depășește o jumătate de milion de persoane, iar numărul deceselor din pricina noului coronavirus se aproie de 19 mii de cazuri. Testările s-au făcut pe un număr de 2,5 milioane de persoane, iar 50 de mii dintre cei infectați se află într-o stare critică.

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.