0

Biserica „Golgota” din București ajută persoanele în vârstă să se aprovizioneze cu produsele strict necesare

Teodor Ioan Colda, unul dintre pastorii Bisericii Baptiste „Golgota” din București, împreună cu un grup de tineri din biserică au lansat o acțiune de ajutorare a credincioșilor aflați în imposibilitatea de a se aproviziona cu cele strict necesare traiului, în situația critică pe care o traversează România.

„Împreună cu câțiva tineri din biserică am făcut cumpărături și am început să distribuim pachete pentru vârstnicii bisericii. E o bucurie să aflăm că există frați și surori care doresc să se implice financiar și logistic în această acțiune”, declară pastorul Colda, solicitând sprijinul membrilor bisericii înscriși într-un grup Whatsapp pentru a identifica persoanele care au nevoie de ajutor.

Pe grupul Whatsapp constituit de câteva zile pastorii comunică cu credincioșii bisericii pentru a-i încuraja duhovnicește, pentru a-i ajuta să mențină legăturile frățești strânse, pentru a fi virtual în părtășie la rugăciune.

„În această perioadă, îndemnăm membrii bisericii să aibă un timp special de rugăciune împreună cu familiile pentru protecția familiilor noastre, a bisericilor noastre, a țării noastre și a fraților noștri de pretutindeni din lume care trec prin aceleași necazuri ca și noi”, scrie pe acest grup și pe site Daniel Mariș, pastor al aceleiași biserici.

„În mod special ne rugăm ca, în aceste zile de încercare, harul și pacea să ne fie înmulțite prin cunoașterea lui Dumnezeu și a Domnului Isus Hristos”, continuă în același mesaj pastorul Mariș.

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.