0

„Radiografia credinței personale” – tema conferinței tinerilor baptiști români din Spania

Sub motto-ul textului biblic luat din Cartea lui Daniel: „Dar aceia din popor care vor cunoaşte pe Dumnezeul lor vor rămâne tari şi vor face mari isprăvi” (11.32), tinerii baptiști români din Spania se adună în conferințe anuale pentru a se cunoaște, pentru  închina lui Dumnezeu și pentru a descoperi împreună resurse biblice pentru viața și lucrarea duhovnicească.

Anul acesta, a 14-a ediție a acestor conferințe a avut loc în regiunea Alicante, la Dehesa de Campoamor, între 1 și 3 noiembrie. Motto-ul ediției: Fiți împlinitori ai Cuvântului, nu doar ascultători, înșelându-vă singuri! (Iacov 1.22).

Două sute de tineri din 10 biserici diferite au cântat, s-au rugat și au primit împreună învățătură din cuvânt. Principalul invitat a fost pastorul și profesorul sibian Radu Câmpean. Studiile biblice, predicile și expunerile bazate pe Epistola lui Iacov au urmărit radiografierea credinței personale a participanților, cuvântul având impact, cum mărturisesc organizatorii, în inimile participanților, conducând la consolidarea lor în credință și la apropierea lor de Dumnezeu.

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.