Mai jos sunt mesajele celor care au cunoscut-o pe Otilia Bunaciu si au tinut sa transmita mesajele de compasiune pentru familie

Am cunoscut-o în tinerețe pe sora Otilia ca un exemplu vrednic de urmat, o femeie frumoasă, hotărâtă și plină de încredere în Dumnezeu.
Sora Otilia a fost persoana aleasă de Domnul să îmi dea prima biblie la vârsta mea de 18 ani, biblie pentru care m-am rugat ani de zile. Ea a fost un răspuns la rugăciunile mele și o încurajare deosebită pentru acel timp. Voi păstra o plăcută amintire a mărturiei ei frumoase și slujirea pentru Domnul. Întotdeauna a știut să se apropie cu dragoste de oameni și în mod deosebit de mine. Mă rog pentru familie ca Domnul să îi mângăie de această despărțire.

Mia Oglice

 

Am cunoscut-o pe Otilia Bunaciu in timpul anilor de la Seminar. M-a impresionat optimismul, simplitatea si smerenia ei si modul in care a stiut sa fie un ajutor potrivit pentru fratele Ioan Bunaciu in lucrarea apla pe care acesta a desfasurat-o. A fost un model de credinciosie pentru femeile din miscarea baptista din Romania.

Domnul sa mangaie familia indoliata!

Ionel Tutac

 

Şi eu am cunoscut-o destul de bine pe sora Otilia. A fost o femeie deosebită, un suflet mare. Ne privea pe fiecare seminarist ca pe un fiu. Ne sfătuia înţelept şi ne respecta. Sunt sigur că Domnul o va răsplăti pentru fiecare lucru bun făcut pentru noi şi pentru mulţi alţii. Domnul să mângâie familia.

Viorel Iuga

 

Fam. Bunaciu,
Domnul sa va mingaie si sa va intareasca in situatia prin care treceti. Sincere condoleante.
Cornel Veres

 

 

Cu siguranta ca despartirea de cei dragi este dureroasa, dar stim ca este mai bine sa fim in prezenta Domnului care s-a dus sa ne pregateasca un loc in casa de sus.

Pentru fratele Ioan si Otniel Bunaciu si intreaga familie dorim ca mingiierea Duhului Sfint sa fie cu voi si siguranta intilnirii din slava sa va dea putere sa fiti tari la plecarea sorei Otilia, care a ajuns sa fie cu Domnul la odihna si fara dureri.
Condoleante familiei si bisericii din care a facut parte.

Alese binecuvintari.

Daniela & Alex Popa dr. Chicago

 

Frumusetea unui caracter nobil spiritual si-a gasit in viata sora Otilia, iar acum cand Domnul a chemat-o acasa a ajuns sa se intilneasca cu Acela pe care l-a iubit fara sa-L fi vazut, a crezut fara sa-L vada , si acum a intrat in bucuria Stapinului EI. Pentru familia ramasa, cuvintele Scripturii sa le aveti ca bun suport de mingaiere; Sa nu vi se tulbure inima. Aveti credinta in Dumnezeu si aveti credinta in Mine. In Casa tatalui Meu sint multe locasuri. Daca n-ar fi asa v-as fi spus. Eu Ma duc sa va pregatesc loc. Si dupa ce Ma voi duce si va voi pregati loc, Ma  voi intoarce si va voi lua cu Mine ca acolo unde sint Eu, sa fiti si voi. Ioan 14.1-3

Mangaiati-va dar unii pe alti cu aceste cuvinte. 1 Tes. 4.18 SINCERE CONDOLIANTE FAMILEI

Aurel Mihet

 

 

Topics #condoleante #mesaje #otilia bunaciu