0

Credinciosii baptisti sunt invitati sa ii sprijine pe fratii lor de credinta

ucraina-150x120In urma continuarii si extinderii conflictelor din Ucraina, revenim cu solicitarea primita acum cateva saptamani din partea Uniunii Baptiste din Ucraina (http://revistacrestinulazi.ro/2014/07/apelul-uniunii-baptiste-din-ucraina/).

Am inteles ca si fratii romani din Ucraina se afla in situatia de a ajuta valul de refugiati care se adapostesc in partea de vest a Ucrainei de razboiul care are loc in estul tarii.

In acest sens invitam bisericile baptiste din tara noastra sa mijloceasca in mod special in cadrul serviciilor de inchinare pentru stingerea conflictului si pentru gasirea unor solutii pasnice de incetare a lui.

Totodata incurajam bisericile si credinciosii sa raspunda solicitarii de a sprijini Uniunea Baptista din Ucraina si in special pe fratii romani din regiunea Cernauti in eforturile lor de a gazdui refugiatii si de a le asigura hrana.

Cu acest scop Uniunea Baptista din Romania pune la dispozitia bisericilor si a credinciosilor care doresc sa sprijine financiar comunitatea baptista din Ucraina urmatorul cont bancar:

Uniunea Bisericilor Crestine Baptiste din Romania

Cod fiscal 4965683

IBAN RO26 RNCB 0072 0497 1891 0001 BCR Sect 1

Adresa Str Dambovita 9-11 Sect 6 Bucuresti

Cu mentiunea: SUPORT UCRAINA

Detalii suplimentare 021 430 10 60

 

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.