0

Ron Harris în România

hCu  o experiență de peste 50 de ani în radio, dr. Ron Harris conduce o organizație care instruiește și sprijinește radiouri creștine din întrega lume. El va fi prezent duminică,

8 iunie în Biserica Baptistă ”Betel” din Timișoara, în cadrul serviciului de dimineață, iar seara la Biserica Baptistă ”Harul” Lugoj. Marți, 10 iunie, va fi în Clisura Dunării unde se va întâlni cu pastorii din zonă. Împreună cu el va fi prezent și directorul general al Radio Vocea Evangheliei, dl. Lucian Despa, precum și pastorul Ionel Tuțac, secretarul Uniunii Bisericilor Baptiste din România.

Dr. Ron este profesor de comunicare și radio la Southwestern Baptist Theological Seminary în Fort Worth, Texas și la Dallas Baptist University. A fost director general timp de 15 ani la radio KCBI în Dallas, Texas. Ron a lucrat pentru mai multe radiouri în SUA, cât și în Atena, Grecia, în cadrul US Air Force.De asemenea, Ron Harris a slujit ca director media în mai multe biserici evanghelice. A produs și a moderat mai multe emisiuni TV pentru rețeaua națională de televiziune ACTSTV.  Ron a fost ales președinte al NRB (National Religious Broadcasters), trei ani consecutiv și a activat ca membru în bordul director al NRB timp de 30 de ani.

Dr. Harris a înființat MEDIAlliance International, o organiație care instruiește și susține alți producători media. Ron este căsătorit cu Judy de 47 de ani și au patru copii și cinci nepoți. Ron locuiește în Arlington, Texas și este membru activ la First Baptist Church, Dallas.

Sursa