0

BCB Emanuel Timișoara: Conferința de lucru

Biserica Creștină Baptistă Emanuel din Timișoara a găzduit între 27-28 August 2010 Conferința de lucru pentru evaluarea parteneriatelor misionare cu Serbia și Oltenia. Evenimentul a fost organizat de Departamentul de misiune al Uniunii Baptiste din România și de Comunitatea Bisericilor Baptiste Timișoara. În cadrul acestei întâlniri de lucru a fost evaluată activitatea misionară desfășurată în cele două regiuni. Fiecare regiune a fost reprezentată de pastorii și misionarii din zonă.

La acest eveniment au fost invitaţi să participe vicepreşedinţii cu misiunea din următoarele Comunităţi: Arad, Caraş-Severin, Cluj, Hunedoara, Oltenia, Oradea, Sibiu, Timişoara şi Valea Crişului Alb, împreună cu alţi cinci fraţi din fiecare Comunitate implicaţi şi interesaţi de lucrarea misionară din Serbia şi Oltenia.

Deşi s-a pus accent pe latura practică a lucrării misionare, au împărtăşit din experienţa lor, fraţii: Viorel Candrianu, Dwight Poggemiller, Frank Camarotti, Dan Maleş, Ionel Tuțac și Alex Vlaşin.

Au fost evaluate eventualele oportunități de misionariat pentru perioada următoare și au fost, de asemenea, puse pe hârtie noi strategiii pentru viitorul apropiat.

Ruben Ologeanu

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.