4

Otniel Bunaciu preia functia de Presedinte al Federatiei Baptiste Europene

Consiliu EBFÎn perioada 25-28 septembrie la Bratislava, Slovacia, va avea loc Consiliului Federației Baptiste Europene (EBF), prilej cu care, pastorul Otniel Bunaciu, președintele Uniunii Baptiste din România (UBR), va prelua pentru următorii doi ani funcția de președinte al Federației. Evenimentul este găzduit de Uniunea Baptista din Slovacia, una din cele mai mici uniuni baptiste din Europa având doar 24 de biserici și 1931 de membri. Președintele Uniunii Baptiste din Slovacia este pastorul Jan Szollos, iar secretar general este pastorul Tomash Valchar. Uniunea Baptista din Romania va fi reprezentata la acest eveniment de pastorii: Otniel Bunaciu, Ionel Tutac, Ilie Tinco si Joszef Kovacs.

otniel-ioan-bunaciu

Informatii suplimentare AICI

Revista Crestinul Azi

4 Comments

  1. Sincere felicită Dragă Frate Otniel Bunaciu pentru ascensiunea la funcţia de Preşedinte al Fereraţiei Baptiste Europene! Cred că nu mă înşel, sunteţi primul român care ocupă această înaltă responsabilitate. Domnul să vă dea înţelepciunea care vine de sus pe toată durata mandatului!

  2. Felicitari in Domnul si fie ca aceasta oprtunitate sa puna in valoare spiritul misionar al romanilor din tara si diaspora!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.