1

Congresul baptistilor din Moldova

congres moldova 2Cel de-al 32-lea congres al Uniunii Bisericilor Creștine Evanghelice Baptiste din Republica Moldova s-a desfasurat la sfarsitul acestei saptamani. Au fost desemnati liderii baptistilor moldoveni pentru urmatoarea perioada in persoana lui Ion Miron – Episcop (Presedinte), Alexandru Gonciaruk – Vice Episcop (Vicepresedinte) si Nicolae Vozian – Secretar General. Cu această ocazie, comunitatea baptistă a fost felicitată de preşedintele ţării, Nicolae Timofti şi premierul, Iurie Leancă.

Prezent în calitate de oaspete la eveniment, preşedintele Uniunii Baptiste din România şi vicepreşedintele Federaţiei Europene Baptiste, Otniel Bunaciu a spus: „A fost o mare plăcere să fiu din nou în Republica Moldova. Deşi vin destul de des, particip pentru prima dată la întreg Congresul. Am fost impresionat de corul şi orchestra de la Colibaşi, mă bucur mult că am putut cânta şi la mandolină. Mi-a plăcut organizarea, atmosfera de pace şi linişte în care s-au petrecut lucrările Congresului.” Cu aceasta ocazie, Otniel Bunaciu a slujit si in calitate de vorbitor la Congres alaturi de Veaceslav Nesteriuk, Presedintele Uniunii Baptiste din Ucraina.

Revista Crestinul Azi

One Comment

  1. M-a bucurat faptul că l-am văzut din nou pe fratele Otniel Bunaciu cu mandolină în mână aşa cu era la Biserica Providenţa din Ferentari când era copil.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.