Bacalaureat 2023. Rezultate deosebite obținute de liceele baptiste

Rata de promovare a bacalaureatului la nivel național a fost anul acesta de circa 75%. Aproape toate liceele baptiste din România s-au situat peste această medie (rata generală a fost de peste 87%). Trei dintre acestea au avut chiar promovabilitatea maximă, de 100%, în foarte multe cazuri mult peste rata de promovabilitate la nivel local (județean).

De exemplu, Liceul teologic baptist din Reșița, cu o promovabilitate de 100%, a depășit cu mai bine de 30 de procente rezultatul la nivel județean (67,4%). Liceul baptist „Alexa Popovici” din Arad cu 100% promovabilitate, a depășit cu aproape 30 de procente rezultatul la nivel județean (71%) sau Liceul Teologic Baptist „Emanuel” Oradea, cu 100% rata de promovare, a depășit cu aproape 25% rezultatul județean (76,5%).

Puteți vedea rezultatele finale la bacalaureat 2023 pentru toate liceele baptiste accesând acest link (https://revistacrestinulazi.ro/wp-content/uploads/2023/08/Bacalaureat-2023-licee-baptiste.pdf).

Să ne rugăm ca Dumnezeu să dea har și binecuvântare peste toate aceste școli creștine care oferă un înalt nivel de pregătire elevilor, atât din punct de vedere educațional, cât și spiritual. Să susținem în rugăciunile noastre pe toți dascălii și întreg personalul acestor licee, pentru a continua excelența în pregătirea tinerilor noștri și pentru a oferi astfel lumii o bună mărturie pentru Hristos.

Revista Crestinul Azi