0

Materialele pentru studiul biblic al bisericilor baptiste pentru anul 2022 sunt pregătite și pot fi comandate

Programul național de studiu biblic al bisericilor baptiste din România, având tematica generală stabilită de Congresul Cultului pentru anii 2020-2023 „Slava lui Dumnezeu”, se continuă și în anul 2022 cu patru noi secțiuni.

În primele două secțiuni, studiul biblic se va axa pe temele: Slava lui Dumnezeu oglindită în atributele divine (13 lecții în perioada ianuarie–martie) și Slava lui Dumnezeu oglindită în disciplinele spirituale (13 lecții pentru lunile aprilie–iunie). Calendarul și pliantele de studiu conțin planificarea lecțiilor acestui studiu pentru întregul an 2022.

În acest prin volum al Manualul de studiu pentru 2022 (an III, vol.1) veți descoperi explicații biblice, concluzii și aplicații pentru toate cele 26 de lecții biblice săptămânale care se întind pe durata următoarelor 6 luni (ianuarie–iunie 2022). La alcătuirea acestor lecții și-a unit eforturile un colectiv de păstori baptiști din toată țara, în două echipe conduse de pastorii Marius Birgean (secțiunea a I-a) și Ovidiu Hanc (secțiunea a II-a). 

Explicațiile și îndrumările pentru fiecare lecție a studiului biblic sunt semnate de pastorii Marius Birgean, Ilie Bledea, Bebe Ciaușu, Daniel Cioban, Narcis Ciobanu-Humă, Emanuel Ciupe, Daniel Cojiță, Cătălin Croitor, Beniamin Cruceru, Iosua Faur, Valentin Făt, Alex Ghiță, Marian Ghiță, Sorin Ghiță, Ovidiu Hanc, Andrei Mirăuțe, Radu Oprea, Gelu Păcurar, Marius Stroia, Daniel Suciu, Sami Tuțac și Cristian Vidican.

Colectivul de lucru a fost coordonat de vicepreședintele pentru educație biblică al Uniunii Baptiste, pastorul Paul Negruț.

Manualul, calendarele și pliantele de studiu biblic pot fi comandate pe internet www.revistacrestinulazi.ro, prin e-mail: comenzi.ubr@gmail.com sau prin telefon: 021 430 0039; 0725 225 324.

Pentru cei care încă n-au adoptat acest program de studiu, mai sunt încă disponibile materialele de studiu folosite în cursul anilor anteriori (calendare, pliante, manualul de studiu – anul I, vol.1 și 2 și anul II, vol.1 și 2).

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.