0

Botez neobișnuit pentru opt tineri la Biserica Baptistă „Speranța” din Oradea

Duminică, 28 iunie, pastorul Cristian Sonea a coordonat un serviciu de botez noutestamentar neobișnuit. Era primul astfel de serviciu religios desfășurat în noua locație a bisericii, chiar pe șantierul complexului unde va funcționa biserica, și întâmplător sau nu, în toiul pandemiei globale de Covid-19 care durează de câteva luni. Predica dedicată evenimentului a fost rostită de pastorul Viorel Iuga, președintele Uniunii Baptiste din România.

Anca, Naomi, Raisa, Camelia, Cadmiela, Delia, Ștefan și Adi sunt cele opt persoane tinere care au declarat în apa bazinului amenajat adhoc pe scena improvizată că își pun credința în Domnul Isus Hristos, ca mântuitor personal, și Îi predau întreaga viață. Pastorul Ciprian Gag a oficiat botezul celor opt, menționând în dreptul fiecăruia un detaliu al relației lor cu Dumnezeu. Închinarea a fost condusă, ca de obicei, de Răzvan Rește. coordonatorul muzical al bisericii.

„Îi suntem recunoscători lui Dumnezeu pentru că ne-a făcut o mare bucurie prin cele 8 suflete care L-au mărturisit pe Domnul în apa botezului. Ne rugăm ca Domnul să îi binecuvinteze și îi țină sub ocrotirea Lui! Mulțumim de asemenea și fratelui Viorel Iuga care a fost împreună cu noi la această sărbătoare și ne-a adus un cuvânt din partea Domnului despre botez”, se menționează pe contul de Facebook al bisericii.

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.