În apelul la rugăciune pentru fratele Moise Vrăjitor, preluată repede de multe site-uri de știri creștine sau laice, a apărut în mod eronat data de 7 aprilie ca dată la care s-ar fi făcut testarea familiei Vrăjitor pentru noul coronavirus. Testarea s-a făcut câteva zile mai târziu.

Rugăm pe cei prejudiciați de această eroare să ne ierte și, de asemenea, rugăm pe cei care au preluat informația eronată de aici să facă toate rectificările care se impun.

Am cerut direct publicației și ziaristului de la Carasanul.ro, Dana Preduț, și o facem și aici, să facă rectificările care se impun în știrea preluată de la noi: „Stimată Dana Preduț, în informația pe care ați preluat-o de pe siteul www.revistacrestinulazi.ro data de 7 aprilie era eronată. Pastorul baptist timișorean NU a fost testat la acea dată, ci câteva zile mai târziu, și în acest sens există dovezi temeinice. Informația cu data de 7 aprilie ne-a parvenit dintr-o sursa indirectă care între timp nu o mai susține, iar vina ne aparține pentru că nu am verificat-o cu cei direct implicați. Am revenit asupra acestor informații, ceea ce vă rugăm să faceți și dumneavoastră, cerându-vă scuze pentru eventualele neplăceri pricinuite. Cu apreciere, Mihai Suciu, redactorul sef al revistei Crestinul azi.”