0

Să ne rugăm pentru pastorul Viorel Candrianu, aflat într-o situație medicală destul de gravă.

„Sunt la Spitalul de boli infecțioase Suceava. Vreau să fac testul Covid–19, nu este nici un test disponibil în spital. Mă simt foarte rău”, a declarat fratele Viorel acum câteva ore pe un site de socializare.

Între timp, ca prin minune, în Clinica unde ajunsese au sosit și testele de care ducea lipsă. Fratele Viorel a fost trimis la domiciliu, în regim de izolare, după ce i s-au făcut examene medicale și teste și i s-a prescris medicația corespunzătoare.

Nu se simte bine deloc, ne-a declarat telefonic, sora Geta, soția pastorului. „`Familia noastră mulțumește tuturor celor care s-au rugat până acum, pentru că am simțit rugăciunile fraților și surorilor! Ne încredem în continuare în Dumnezeu!”

Indiferent de rezultatul investigațiilor și testelor medicale făcute, să ne rugăm ca Dumnezeu să-i dea sănătate și putere, speranță și încredere și să ocrotească întreaga familie. Să ne rugăm și pentru cadrele medicale din Suceava care au fost diagnosticate cu COVID-19. Dintr-o informare a Grupului de Comunicare Strategică, aflăm că 27 de medici, 30 de asistenți medicali și 13 de infirmieri de la Spitalul Județean Suceava au contractat noul coronavirus și sunt în carantină.

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.