0

Pentru părinții cu copii preșcolari: cărți și pagini de colorat gratuite cu teme biblice/creștine

După câteva zile de stat acasă cu copiii lor, mulți părinți nu mai știu ce să facă, 24 de ore din 24, cu cei mici. Unii au ajuns la exasperare, copiii de vârste preșcolare realizând greu sau deloc necesitatea șederii în casă în această perioadă. Avem o veste bună pentru mulți dintre aceștia: puteți descărca de pe internet gratuit cărți sau pagini de colorat cu teme biblice/creștine.

Carte de colorat cu subiecte pascale
Sărbătorile pascale sunt aproape. Puteți descărca 15 pagini de colorat cu subiecte legate de această uriașă sărbătoare creștină dând click aici.

Carte de colorate cu subiecte din Vechiul Testament
39 de pagini de colorat cu subiecte legate de cele 39 de cărți ale Vechiului Testament găsiți aici, cu un sigur click.

Carte de colorate cu subiecte din Noul Testament
27 de pagini de colorat cu subiecte legate de cele 27 de cărți ale Noului Testament găsiți aici, cu un sigur click.

Pentru copii mai mari propunem jocuri mai elaborate care necesită un nivel mai mare de cunoștințe și aptitudini/abilități. Victor Martin, colaboratorul nostru pentru pagina de cuvinte încrucișate pune la dispoziția acestora un careu corespunzător vârstei lor. Îl puteți descărca de aici. Careul se intitulează „Mame din Biblie” și poate fi rezolvat direct de pe calculator, laptop, tabletă sau chiar de pe un smartphone performant sau, după descărcare, poate fi tipărit pe hârtie la imprimanta personală.

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.