0

Comitetul executiv al Uniunii Baptiste din România transmite familiei Candrianu, bisericii și celor apropiați un mesaj de încurajare și de iubire creștină

Preaiubită familie Candrianu, dragi frați și surori în Hristos,

Din partea Comitetului Executiv al Uniunii Bisericilor Creștine Baptiste din România dorim să vă transmitem un mesaj de dragoste în Hristos, de durere a despărțirii de fratele și colegul nostru de slujire și de mângâiere în speranța revederii.

În dragoste, vă asigurăm de rugăciunile și de sprijinul nostru, nu doar azi, ci și în timpul de îngăduit de Dumnezeu să continuăm lucrarea de slujire.

În durere, suntem conștienți că, începând de astăzi, marea familie baptistă din România și din Diaspora nu îl va mai avea pe fratele Viorel la evanghelizări, la botezuri, la căsătorii sau înmormântări. Ne va lipsi prezența și mesajul unui neobosit lucrător, neînfricat luptător pentru cauza Evangheliei și binecuvântat slujitor al Cuvântului.

În speranța revederii, ne rugăm ca Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru Isus Hristos, Părintele îndurărilor și Dumnezeul oricărei mângâieri, să mângâie familia și biserica greu încercate.

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.