Stimate frate Petru Popovici,

Nu vom spune multe, deoarece ştim că nu vă place. Totuşi, având în vedere că de patru generaţii comunitatea credincioşilor baptişti români se bucură de binecuvântări divine prin slujirea dumneavoastră, folosim ocazia aceasta să vă spunem un sincer, călduros şi frăţesc mulţumim frumos.

La fel ca dumneavoastră, suntem convinşi că meritul şi gloria sunt ale Domnului. Îi mulţumim din inimă că v-a ajutat zilnic în slujirea grea, lungă şi frumoasă, dar vă mulţumim frumos şi dumneavoastră că v-aţi lăsat folosit de El.

Gândurile de mulţumire prezentate în mesajele ce urmează, reprezintă o fărâmă din glasul miilor, a zecilor de mii de fraţi şi de surori care au fost binecuvântaţi de Domnul prin slujirea dumneavoastră. Acum, la vârsta acesta frumoasă pe care foarte puţini au avut harul să o împlinească, primiţi-le cu iubirea cu care vă sunt dăruite şi folosiţi-le pentru binecuvântarea Celui veşnic viu.

Nu ştim agenda Domnului pentru viitor, dar ne rugăm ca fiecare zi pe care o veţi primi să fie folosită de Domnul în împlinirea planului Său cu dumneavoastră. 

Aţi fost, sunteţi şi veţi rămâne un model pentru mulţi. Domnul să fie slăvit pentru harul divin care v-a fost oferit.

Cu preţuire,

Păstor Viorel Iuga
Preşedinte UBR