0

Institutul Teologic Baptist: Sărbătoarea promoției 1978

Duminica, 13 mai, absolventii promotiei 1978 din cadrul Seminarului Teologic Baptist s-au intrunit in Biserica Crestina Baptista „Harul” din Lugoj. 
A fost un moment de multumire la adresa lui Dumnezeu pentru cei 40 de ani de slujire.  La strigarea catalogului au raspuns prezent doar 5 dintre fostii absolventi: Belciu Busuioc, Lapugean Alexandru, Morar Aaron, Mihet Titus si Nicola David, ceilalti fiind bolnavi sau in imposibilitatea de a participa la eveniment. Pastorul dr.Vasile Talpos, singurul profesor in viata al generatiei respective, a vestit cu acest prilej Evanghelia. Serviciul de inchinare a fost condus de pastorul Ionel Tutac, iar corul mixt al Bisericii a cantat spre slava lui Dumnezeu.

Cu acest prilej, Presedintele Uniunii Baptiste, Viorel Iuga, a transmis un mesaj pentru pastorii din promotia 1978:

Scrisoare deschisă păstorilor – Generaţia 1978

Stimaţi fraţi colegi,

Îi mulţumesc frumos lui Dumnezeu pentru tot harul care v-a fost oferit în cei 40 de ani de slujire pe câmpul Evangheliei.

Vă mulţumesc frumos pentru toată seriozitatea, dedicarea, viziunea, sacrificiul şi perseverenţa voastră.

Mulţumesc frumos familiilor voastre pentru că, în ciuda tuturor neajunsurilor şi greutăţilor, v-au fost alături și v-au fost cei mai buni colaboratori în orice lucrare bună. Mulțumesc frumos tuturor fraţilor şi surorilor din bisericile pe care le-aţi păstorit pentru dragoste, rugăciuni, încurajare şi susţinere.

Mă rog bunului nostru Stăpân să vă netezească drumul spre ceruri şi în anii care urmează. Indiferent cât de lungă sau cât de scurtă va mai fi slujirea voastră, fiecare acţiune, în puterea Duhului Sfânt, să-L glorifice pe Tatăl şi să-L prezinte ca Salvator şi Domn pe Fiul Său, pe Domnul Isus Cristos.

Cu preţuire,

Păstor Viorel Iuga

Președinte UBCBR

Ps. Mulţumesc frumos Bisericii Creştine Baptiste „Harul” din Lugoj pentru găzduirea acestui eveniment special. Sunteţi gazde deosebite, în consecinţă va fi o sărbătoare de excepţie. 

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.