0

Când familia este protejată în Constituție, atunci familia este cu adevărat protejată…

Revizuirea articolului 48 din Constituția României propune un singur lucru, și anume clarificarea faptului că „familia este întemeiată pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie”.

Ceea ce este deja lege în România urmează să fie pus în Constituție, în așa fel încât Constituția, fiind legea supremă, va proteja această instituție de bază a societății împotriva judecătorilor activiști care ar putea să schimbe această definiție, împotriva organizațiilor și politicienilor care ar dori să schimbe legea.

Când familia este protejată în Constituție, atunci familia este cu adevărat protejată. Când nu este protejată în Constituție, așa cum nu a fost în America sau în unele state europene, atunci familia este într-un mare pericol. Când căsătoriile homosexuale sunt legalizate familia normală nu mai este protejată.

Pe de altă parte, dacă familia este protejată, atunci cei care decid să trăiască un stil de viață oarecare nu au motive să se îngrijoreze. Această inițiativă nu are legătură cu ce fac oamenii în casa lor, în împrejurările lor intime, cu cine se asociază, ce stil de viață trăiesc.

Niciunul dintre aceste lucruri nu este pus în inițiativa de revizuire. Căsătoriile anormale sunt ilegale în România și nimeni nu folosește această ilegalitate pentru a intra în dormitorul homosexualilor, pentru a-i aresta sau a-i persecuta pentru ceea ce fac ei. Nu există un astfel de caz în România.

Faptul că definiția din lege va fi pusă și în Constituție nu va înarma pe nimeni cu nimic în plus pentru a conduce o cruciadă împotriva homosexualilor. Este un argument lipsit de orice bază în realitate și în logică. Susținem Familia!

Samy Tuțac

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.