1

Oare nu aţi citit?

1. Viorel IugaCând liderii naţiunii îi solicită Domnului Isus Cristos un punct de vedere despre viaţa de familie, Mântuitorul îi întreabă: „Oare n-aţi citit că Ziditorul, de la început i-a făcut parte bărbătească şi parte femeiască şi a zis: „De aceea va lăsa omul pe tatăl său şi pe mama sa şi se va lipi de nevasta sa, şi cei doi vor fi un singur trup”? Dacă liderii României, religioşi de altfel, ar sta măcar puţin de vorbă cu Domnul Isus despre familie sunt convins că ar fi confruntaţi cu aceeaşi întrebare: oare nu aţi citit?

Văzând ce se întâmplă în lume şi în jurul nostru, mă întreb deseori: Oare creştinii şi liderii lor nu mai citesc Sfintele Scripturi? Sau chiar am ajuns în punctul în care deşi suntem creştini nu ne mai interesează ce spune Dumnezeu? Oare preşedintele ţării şi toţi ceilalţi cu putere de decizie în naţiune nu mai citesc Biblia? Şi dacă nu citesc Scriptura, nu citesc nici măcar Constituţia? Oare ei nu mai citesc nici măcar istoria pentru a vedea ce s-a întâmplat acolo unde a fost abandonată şi desacralizată familia? Oare nu îşi pot face liderii noştri timp să citească legiile internaţionale făcute cu puţin timp în urmă, dar cu mintea limpede? Oare sunt aşa de aglomeraţi cu propriile lor interese că nu mai citesc unii nici măcar rezultatele sondajelor pentru a şti ce este în sufeltul cetăţenilor pe care îi reprezintă?

Stimaţi lideri, Dumnezeu este cât se poate de clar în dreptul familiei. Noi ne putem schimba oricând şi cum dorim, dar Creatorul nu îşi va repeta şi nici nu îşi va rescrie Cuvântul. Principiile Lui divine rămân valabile pentru totdeauna şi pentru toţi aşa cum au fost scrise. Singurii perdanţi sunt cei care nu le cunosc şi nu le respectă. Noi, am citit, le cunoaştem şi dorim să le respectăm. Vă rugăm frumos, votaţi în aşa fel ca să o putem face legal şi în pace!

Domnilor politicieni, în conjunctura prezentă, când familia este sub asediu, trebuie să vă spunem: Nu vă este permis! Nu vă puteţi permite să neglijaţi voinţa celor ce v-au votat şi pe care trebuie să îi reperezentaţi. Nu vă puteţi permite să ajungeţi la putere într-o ţară cu valori creştine şi să o lăsaţi în urma mandatului vostru plină de păcat şi de păgânisme. Indiferent de partidul din care faceţi parte şi de culoarea politică, nu vă puteţi permite să rămâneţi indiferenţi, să jucaţi jocurile partenerilor europeni sau ale altcuiva şi să legalizaţi păcate care atrag blestemul lui Dumnezeu asupra întregii naţiuni. Nu vă puteţi permite să fiţi politicieni şi să jucaţi cum vă cade bine vouă. Aţi fost aleşi de popor ca să fiţi de partea poporului. Dacă nu ieşiţi să vă faceţi datoria, vă asigurăm că ne-o vom face noi, cât mai curând. Ne-am săturat de minciuni şi de promisiuni electorale. Vrem să vedem acţiuni clare, pentru familie şi pentru normalitate. Dacă vreţi să vă jucaţi, nu o veţi mai face cu noi. Suntem informaţi, ştim ce faceţi şi răbdarea noastră se apropie de capăt.

Revista Crestinul Azi

One Comment

  1. Mai bine un mesaj ca acesta neslefuit si transant dar clar si ferm decat cuvinte „pieptanate” care spun nimic sau si mai rau: o tacere complice si vinovata care sa dea acel dorit plus de imagine institutionala! Discursurile Domnului Hristos si a le apostolilor au inflamat, au ofensat, au fost foarte transante: fatarnici, fii ai Ghenei, calauze oarbe, morminte varuite, nebuni si orbi, vai voua etc. …; fac referinta doar la sfanta Evanghelie dupa Matei capitolul 23.
    Sa nu uitam, brutele se nasc in namolul lasitatii generale….

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.