Kazahstan 1Presedintele Federatiei Baptiste Europene si totodata Vicepresedintele cu Misiunea din cadrul Uniunii baptiste din Romania, Otniel Bunaciu a participat in Kazahstan la (Foto 1) la intalnirea liderilor din Uniunile Baptiste din regiunea Asiei Centrale (Kazakhstan, Uzbeikstan, Tadjikistan, Turkmenistan, Kyrghizstan – Foto 2). Evenimentul a fost gazduit de Institutul Biblic Baptist din Almaty.

Am fost impresionat de lucrarea care are loc in aceste tari foste sovietice unde Evanghelia se vesteste adesea platind un pret. In unele dintre aceste tari libertatile religioase sunt mult ingradite mai ales cand este vorba de catre populatia etnica de religie musulmana. Am incercat cu aceasta ocazie sa ii incurajez pe frati din partea familiei mai largi Baptiste si din partea baptistilor din Romania. Otniel Bunaciu

Cu aceasta ocazie, Kazahstan 2Presedintele Uniunii Baptiste din Tadjikistan a multmit bisericilor din Romania pentru ca timp de 5 ani au sustinut lucrarea de raspandire a Evangheliei din aceasta tara.