3

Pastorul Ioan Maior a plecat la Domnul


nelu-maiorSambata, pastorul Ioan (Nelu) Maior a plecat la Domnul la varsta de numai 51 de ani. Pastorul Ioan Maior a slujit Biserica Domnului in special in zona Olteniei, locul cel mai secetos din punct de vedere spiritual din tara noastra. Din 1991 s-a mutat impreuna cu intreaga familie in Slatina si a slujit bisericile din Slatina, Potcoava, Bircii, Floru, Icoana. In ultima parte a vietii a pastorit biserica din Scornicesti, un loc cu o rezonanta speciala in mintea romanilor. Pe langa slujba de pastor, a slujit si ca Presedinte al Comunitatii de Oltenia. In urma plecarii subite a fratelui nostru, raman trei copii si sotia. Serviciul de priveghi va avea loc in seara zilei de duminica, iar inmormantarea va avea loc luni. Domnul sa ii binecuvinteze si sa ii mangaie pe cei intristati de neasteptata plecare.

Revista Crestinul Azi

3 Comments

 1. geschokt zijn we door het overlijden van deze prachtige man en onze broeder….
  Hij is bij zijn heer!
  we wensen zijn vrouw en kinderen de kracht van onze Heer toe….

 2. L-am cunoscut in Oltenia cu ocazia implicarii mele in cateva proiecte din zona Dunarii. Mi-a placut din prima clipa, un etalon al credintei baptiste, al dedicarii cu seriozitate si exigenta maxima in slujire. Zambetul lui neobosit facea ca exigenta lui in slujire sa fie o placere, o inspiratie. Cuvintele de mangaiere pentru familie, biserica si toti cei indurerati sunt sarace fara nadejdea rasplatirii celui care a alergat cu credinciosie, pasiune pentru Mantuitorul lui iubit. Domnul mangaierii sa fie cu toti cei dragi ramasi pentru o vreme aici. (Filipeni 3.13-15)

 3. O veste care ne-a cutremurat! Am pierdut toți cei care l-am cunoscut, prețuit și iubit un stâlp al omeniei, prieteniei, onestității și credinței.
  Ne rugăm ca Domnul să-i mângâie și să-i întărească pe cei
  atât de întrIstați de această fulgerătoare plecare la Domnul a distinsului nostru inegalabil prieten, ION MAIOR!
  Ligia, Mihaela, Ileana și Petre Cazangiu – Slatina

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.