tutac-bgeaMarti, 10 septembrie, pastorul Ionel Tutac, secretar general al Uniunii Baptiste din Romania, a vizitat sediul Asociatiei Evanghelistice si de Caritate „Billy Graham” din Charlotte, Carolina de Nord.
Cu prilejul vizitei pastorul Tutac a avut o intalnire cu Viktor Hamm si Tom Philips si a discutat despre impactul pe care Festivalul Sperantei l-a avut in viata romanilor in anul 2008. Cu aceasta ocazie a fost reinnoita invitatia ca Franklin Graham sa predice din nou in Romania, de data aceasta la Cluj Napoca. Vicepresedintele Asociatiei, Viktor Hamm, s-a declarat incantat de aceasta idee, urmand ca ea sa fie analizata in perioada urmatoare de catre  bordul Asociatiei.
De asemenea Ionel Tutac a reafirmat dorinta pastorilor romani de a avea disponibile cateva din cartile renumitului evanghelist in limba romana. Raspunsul reprezentantilor Asociatiei a fost unul pozitiv. Urmeaza ca Uniunea Baptista sa selecteze cartile pe care le doreste sa le tipareasca in perioada urmatoare.
La finalul intalnirii Viktor Hamm a cerut bisericilor din Romania sa sustina proiectul „My hope”, ultima campanie de evanghelizare la care Billy Graham va predica in luna Noiembrie, cu ocazia implinirii a 95 de ani de viata. Campania va fi transmisa prin mijloace mass-media, iar peste 22.000 de biserici sunt implicate in acest proiect
Topics #ionel tutac #secretar general billy graham #uniunea baptista