0

UPDATE + FOTO: Puterea unitatii

Peste 500 pastori și slujitori baptiști, penticostali și creștini după evanghelie sunt prezenți la conferinta Puterea unității in Cuvânt,organizata de Alianța Evanghelică din România la sediul Universitatii Biblice din București. Cuvântul de bun venit a fost adresat participantilor de către Virgil Achihai președintele Aliantei Evanghelice și Dr. Otniel Bunaciu, președintele Uniunii Baptiste, iar prezentarea musafirilor a fost făcută de Dr. Kevin Seilder, președintele organizației Serving Him și Mike Fechner, președintele organizației His Bridge Builders. Au conferențiat Dr. Jack Graham, pastor senior la Prestonwood Baptist Church, Texas, Dr. David McKinley, pastor senior la Warren Baptist Church, Georgia, Dr. Bryant Wright, pastor senior la Johnson Ferry Baptist Church, Georgia, Jarrett Stephens, pastor senior la Prestonwood Baptist Church, Texas.

Temele abordate au fost: Cum să conduci cu integritate și curaj?, Evanghelia – păzește comoara ta cea mai de preț, Cum să devenim o biserică motivată de Marea Trimitere?, Cum să organizezi și să mobilizezi biserica locală?, Cum să îți îmbunătățești predicarea?, Fii tare în vremuri grele și Cum să îți închei bine alergarea ca pastor și crestin?

Alături de pastoriiși lucrătorii din România au fost prezenți și lideri evanghelici din Albania, Macedonia, Serbia, Bulgaria, Austria, Muntenegru, Polonia, Ucraina, Spania, Italia și Moldova.

În timpul vizitei din România delegația americană s-a întâlnit și cu reprezentanți ai autorităților: Georgeta Gavrilă, Prefect de București, Sorin Oprescu, Primar general, Florica Cherecheș, Ioan Iovescu, Dorel Covaci, Petru Andea, membri ai Parlamentului, Titus Corlățean, ministru de externe.

Întâlnirea se desfășoară pe parcursul a două zile și se va încheia cu un eveniment evanghelistic organizat la Sala Palatului din București.

Galerie Foto

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.