0

Pastorul Geabou Pascu a trecut la cele vesnice

geabou-familyA plecat in vesnicie pastorul Pascu Geabou, unul dintre slujitorii lui Dumnezeu care a dat dovada de curaj in perioada regimului comunist. Fratele Geabou s-a nascut in data de 11 aprilie 1938 in localitatea Segarcea Vale, judetul Teleorman si a slujit, incepand cu anul 1961, bisericile baptiste din cercul Alexandria (Alexandria, Tiganesti, Nenciulesti si Cervenia) si din cercul Turnu Magurele (Turnu Magurele, Segarcea Vale, Lita, Traianu, Carligati, Zimnicea, Nasturelu, Viisoara, Plosca si Izvoarele).

A slujit ca secretar si presedinte al Comunitatii Baptiste Bucuresti, dar si ca membru in Comitetul Executiv al Uniunii Baptiste. In perioada 2001-2005 a slujit Biserica Baptista Romana „Pacea” din Phoenix, Arizona, SUA.

Serviciul de priveghi va avea loc, conform dorintei defunctului, în cladirea Bisericii Creștine după Evanghelie din strada Alexandru Colfescu nr. 90, Alexandria, Teleorman, vineri 28 iunie 2013, începând cu ora 18.00. Serviciul de Înmormântare se va ține in locatia anuntata anterior, sâmbătă 29 iunie 2013, începând cu ora 11.00.

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.