1

CONFERINȚA NATIONALĂ GIDEONS INTERNATIONAL

CONFERINȚA NATIONALĂ GIDEONS INTERNATIONAL – ȘELIMBĂR-SIBIU

31 MAI-2 IUNIE 2013

      ghideons  În perioada 3 mai -2 iunie, a avut loc la Șelimbăr-Sibiu Conferința Națională Ghideon’s din România. Această precedă Congresul Internațional care va avea loc anul acesta între 20-22 iulie în Florida, Statele Unite ale Americii.

        Pentru cei care nu sunt familiarizați cu ghedeonii, subliniem faptul că aceștia sunt oameni de afaceri și profesioniști creștini din întreaga lume, constituiți într-o organizație The Gideons Internațional cu sediul în orașul american Nashville, Tennessee. Aceștia se adună în peste 179 de țări pentru a sluji altora. Organizația este prezentă și în România.

        Scopul organizației este acela de a răspândi Evanghelia lui Hristos tuturor poparelor, ca fiecare om să ajungă să cunoască pe Domnul Isus Hristos ca Mântuitor personal.

        Cu ajutorul prietenilor creștini și a diferitelor biserici, organizația aceasta a putut plasa peste un miliard o sută de milioane de exemplare ale Bibliei și Noului Testament în hoteluri, moteluri, spitale, penitenciare, instituții ale forțelor armate, școli și aziluri de bătrâni.

        Lucrările Conferinței Naționale s-au desfășurat în sala de festivități a pensiunii Pacea de la Șelimbăr. La Conferință au participat persoane din toate campurile din țară în frunte cu liderul național fr. Teodor Popovici de la Oradea, Ralph Davis din Carolina de Nord și Malink Dalbor (Praga), Director regional pentru Europa Centrală.

        Au fost înălțate imnuri spre slava lui Dumnezeu, rugăciuni și au fost prezentate rapoarte din partea liderilor de campuri. Audiența a ascultat și predici cu dedicații speciale și de zidire din partea fr. Poplăceanu Beniamin de la Biserica Baptistă ,,Betania” din Sibiu.

        Motto-ul Conferinței a fost: ,,Fiți împlinitori ai Cuvântului”(Iac.1:22)

Participanții au plecat mai departe mai bine echipați și zidiți sufletește pentru o mai bună dedicare în răspândirea Scripturilor. Dumnezeu să reverse din plin harul Său peste toți cei implicați.

 

Prof. dr. Tiberiu Lăpădătoni

Președinte Camp Vâlcea

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.