0

Conferinta nationala a Cultului Crestin Baptist din Romania

Conferința națională a Cultului Creștin Baptist din România a fost găzduita, anul acesta, de Biserica Baptista Ghetsimani din Caransebeș păstorită de Dănuț Vrâncilă și Titus Jurcă. Între 29-30 martie s-au adunat la Caransebeș peste 300 de pastori și reprezentanți ai bisericilor baptiste din întreaga țară pentru a dezbate teme de interes general din comunitatea baptistă românească. Această conferință a avut titlul Misiunea ca mărturie după modelul lui Hristos și a avut ca motto versetul din Ioan 20:21 „Cum M-a trimis pe Mine Tatăl, așa vă trimit și Eu pe voi.”

Printre invitați s-au numărat Vyaceslav Nesteruk, Președintele Uniunii Baptiste din Ucraina și un grup de pastori și de misionari ai Misiunii Baptiste Bereea din Coreea de Sud. Conferința Națională, prin participanții ei, au validat majorarea punctului de pensie în cadrul Cultului Baptist precum și parteneriatul cu Ucraina și cu Convenția Baptistă din Virginia.

Cu această ocazie a fost lansată și cartea Aproape de casă scrisă de binecunoscutul evanghelist Billy Graham, carte ce poate fi comandată pe pagina revistacrestinulazi.ro

Click pe imagine pentru a vedea intreaga galerie

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.