0

Conferinta Asociatiei Scolilor Crestine din Romania

 scoalaÎn perioada 28-30 martie 2013 la Centrul de Educaţie Creştină  „Precept Ministries” Surduc – Judeţul Timiş se desfăşoară Conferinţa naţională anuală a directorilor susţinută de Asociaţia Internaţională a Şcolilor Creştine(28-30 martie 2013) cu un număr de 60 participanţi şi  Seminarul de formare a cadrelor didactice din cadrul învăţământului preşcolar(30 martie 2013) cu un număr de 50 participanţi.

 Acţiunile fac parte în acest an din Seminarul Didactica Internaţional,  acţiune certificată de către Ministrul Educaţiei Naţionale, organizată de: Asociaţia Internaţională a Şcolilor Creştine, Inspectoratul Şcolar Judeţean Caraş Severin, Casa Corpului Didactic Caraş-Severin, Şcoala Primară „Harul” Lugoj, Liceul Teologic Baptist Reşiţa, în parteneriat cu: Consiliul Judeţean Timiş, Asociaţia Legământul Harul Lugoj, Asociaţia Precept Ministries România.

 Asociaţia Internaţională a Şcolilor Creştine a fost fondată în anul 1978, având în prezent 24.000 de şcoli membre în mai mult de 100 de ţări. Activitatea asociaţiei în Europa este coordonată de către un departament ACSI cu sediul la Budapesta prin directorul Laszlo Demeter.

 

prof. Szucs Alexandru, director Liceul Teologic Baptist Reşiţa

 

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.