0

John Piper in Romania

John Piper a sosit in Romania in cursul zilei de ieri, in jurul orei 16 si se va afla timp de o saptamana in tara noastra unde va sustine o serie de conferinte si un program de evanghelizare. In cadrul vizitei in tara noastra, persoanele interesate il pot intalni intre 3-5 mai la conferinta Dumnezeu este evanghelia, duminica dimineata, in data de 6 mai, la serviciul de inchinare al Bisericii Baptiste Sfanta Treime din Bucuresti sau seara, in cadrul evenimentului Nu-ti irosi viata care va avea loc la Sala Palatului incepand cu orele 18.

Conferinta Dumnezeu este evanghelia se adreseaza in principal slujitorilor interesati de pregatire suplimentara in ceea ce priveste predicarea evangheliei. Si-au anuntat deja participarea numerosi pastori si slujitori din bisericile evanghelice din tara.

Evenimentul Nu-ti irosi viata se adreseaza tuturor celor care doresc sa afle mai mult despre Dumnezeu si celor interesati sa dezvolte o relatie personala cu Isus Hristos. Sunt incurajati sa participe la acest eveniment persoanele credincioase cat si cele care doresc calauzire spirituala in viata de zi cu zi.

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.