Intre 27-28 aprilie 2012 Departamentul de surori din cadrul Uniunii Baptiste din Republica Moldova au celebrat 20 de ani de existenta. Tema sub care s-a reunit acest departament a fost „Regele a venit sa slujeasca! Ce faci tu, fiica Regelui?”

Presedinta departamentului de surori din Republica Moldova, Eugenia Podolean, a fost aleasa coordonatoare a acestui proiect in urma cu un an. Initiatoarea proiectului, Olga Mocan a fost omagiata in cadrul intalnirii, ocazie cu care a primit si o placa comemorativa din partea conducerii Uniunii baptiste din Republica Moldova. 

La intalnirea surorilor care a durat doua zile, au participat 400 de femei care au ascultat mesaje motivationale si prezentari artistice ale adevarurilor Scripturii. Conform estimarilor au fost prezenti circa 140 de muzicieni care au slujit in diferite feluri: cor, orhestra, grupuri instrumentale sau grupuri de inchinare.

Episcopul Ion Miron a predicat despre modelul slujitorului perfect, Isus Hristos. Din partea Departamentului de surori din cadrul Aliantei Mondiale Baptiste a participat Patsy Davis care a vorbit despre cei pe care a venit Isus sa ii slujeasca si le-a provocat totodata pe participante sa foloseasca exemplul de slujire al lui Isus ca exemplu suprem. Livija Godina, Presedinta Uniunii Baptiste Europene a Femeilor a impartasit su surorile participante cateva ganduri privitoare la vectorul care ar trebui sa o determine pe fiecare ascultatoare sa dea dovada de dragoste pentru fiecare persoana in parte.

Topics #eugenia podolean #ion miron #republica moldova #uniunea baptista