0

Intalnirea invatatorilor de copii din Comunitatea Timisoara

Sambata 3 decembrie 2011, la Biserica Baptista Betel Timisoara,  a avut loc intalnirea invatatorilor de copii din comunitatea Timisoara, la care au participat 30 de invatatori de copii din bisericile Comunitatii Baptiste Timisoara.
         Astfel de intalniri  au scopul de planificare a activitatilor legate de lucrarea cu copiii pe care le desfasuram pe comunitate ( olimpiada biblica, tabere, pregatire a invatatorilor), partasie intre invatatorii din comunitate, pregatire continua in lucrarea cu copiii precum si prezentarea materialelor ajutatoare in aceasta lucrare.
         Cu aceasta ocazie am avut ca invitati pe sora Susan Strohschein, reprezentanta a Fundatiei Jubilate si pe fratele Ovidiu Blaj de la Fundatia Copilul si Lumea Arad.
         Sora Susan, muzician profesionist,  a prezentat cu aceasta ocazie materialele în domeniile închinare şi muzică produse de Fundatia Jubilate, materiale deosebite, de mare ajutor pentru invatatori. De asemenea a prezentat intr-un mod profesionist probleme legate de vocea copilului si modalitati prin care sa dezvoltam vocea acestora si cum sa le oferim copiilor un cadru care sa-i incurajeze sa cante cat mai bine.
         Fratele Ovidiu Blaj  a avut un mesaj pentru invatatorii prezenti ( ce inseamna sa iei in desert numele Domnului) si a prezentat ultimele materiale pe care editura sa le-a publicat printre care si cartea de pregatire pentru olimpiada biblica pentru anul 2011-2012, „Jocul cu copiii nu-i o joaca, volumul 9”, asteptat cu nerabdare de copiii care an de an isi doresc sa obtina rezultate tot mai bune.
         Impreuna cu invatatorii prezenti am decis ca si in editia 2011-2012 a olimpiadei biblice, etapa pe comunitate sa se tina la Centrul Precept Ministries de la Surduc, pe parcursul unui weekend ( foarte probabil 25-27 mai 2012). In acest fel dorim sa recompensam prin aceasta iesire pe cat mai multi copii din comunitatea Timisoara, care au citit si studiat Biblia.
         Multumim si fratelui Ionel Tutac, presedintele Comunitatii Timisoara pentru mesajul de incurajare si apreciere adresat invatatorilor, prezenta dansului la aceasta intalnire fiind o incurajare pentru invatatorii prezenti.
Vio Tirziu

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.