In perioada 20-22 mai 2011, la centrul Precept Ministries din Surduc, a avut loc Olimpiada Biblica, etapa pe comunitatea Timisoara. Au participat 121 de copii insotiti de 24 invatatori, din judetul Timis.

Vineri dupa cina, am avut un timp de lauda si inchinare, apoi de prezentare a participantilor si detalii legate de concursul de a doua zi.

Sambata dimineata a fost timpul de concurs, urmat de o drumetie prin padure, pe echipe. In aceasta drumetie, fiecare echipa a trebuit sa pregateasca o prezentare despre aplicatiile  pe care le desprindem din ceea ce am invatat din cartile studiate, de asemenea sa creeze cu ajutorul lucrurilor din natura, ceva legat de temele studiate.

Dupa pranz am avut bucuria si onoarea sa fim vizitati de presedintele comunitatii Timisoara, fratele Ionel Tutac, care a fost insotit de John Upton, Presedintele Aliantei Mondiale Baptiste si de fratele Otniel Bunaciu, presedintele Uniunii Baptiste din Romania.

Copiii au avut apoi timp de joaca in timp ce invatatorii au lucrat din greu pentru corectarea celor 121 de lucrari.

Duminica dimineata, am avut placerea sa petrecem un timp minunat de partasie, timp in care fiecare echipa si-a sustinut si prezentat creatiile. A urmat apoi festivitatea de premiere, fiecare participant fiind recompensat pe masura rezultatului obtinut.

Vio Tirziu

 

Topics #olimpiada de religie baptista #precept ministries #surduc