2

Invitatie la sarbatoare

Într-un mesaj remis pe 15 martie anul curent, Alianța Mondială baptistă invită credincioșii baptiști din întreaga lume să se alăture pentru a celebra Ziua Alianței Mondiale Baptiste. Redăm în continuare mesajul Secretarului General Neville Callam:

 

Alianța Mondială Baptistă

15 Martie 2011

 

Dragi prieteni,

Doriți să vă alăturați pentru a celebra Ziua Alianței Mondiale Baptiste din 2011?

Anul acesta, Ziua Alianței Mondiale Baptiste va fi pe 30 aprilie și 1 mai. La această dată baptiștii se unesc în rugăciune unii pentru alții și sărbătoresc viața în Hristos. Este o mare oportunitate pentru congregațiile baptiste din înrteaga lume pentru a reflecta la ceea ce face Dumnezeu prin părtășia și unitatea baptiștilor.

Pentru a sprijini celebrarea Zilei Alianței Mondiale Baptiste, am pregătit materiale devoționale grupate în jurul temei „Alături de Duhul Sfânt”. Pe pagina noastră, www.bwanet.org, la „Events” și „BWA Days 2011” sunt disponibile note de predici și o sugestii pentru un program de închinare. Puteți descărca și tipări aceste materiale pentru serviciile dumneavoastră de închinare. Materialele sunt disponibile în Engleză, Franceză, Germană, Maghiară, Indoneziană și Rusă. Pe măsură ce vor fi disponibile alte traduceri, ele vor fi adăugate.

Dacă nu puteți descărca materialele de care aveți nevoie, vă rugăm să ne contactați prin email la linda@bwanet.org. Vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Să facem din Ziua Alianței Mondiale Baptiste o zi de mare sărbătoare în întreaga lume.

 

Al vostru în Hristos,

Neville Callam – Secretar General al Alianței Mondiale Baptiste

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.