Îndragita și binecunoscuta formație Gaither Vocal Band pentru prima dată în România, într-o seară specială, în data de 15 Martie 2011. Este o ocazie unică de a ne întâlni cu autorii mai multori cântări care au fost traduse în limba română și cântate în bisericile  evanghelice din România. Aici amintim: El ne-a iubit / Știind că-i viu, Ști tu cine este Isus?

The Gaithers sau Gaither and Friends a scos pe piaţă mai mult de 40 de albume. Toate aceste materializări au făcut cunoscute lumii cântecele scrise de către Bill şi Gloria Gaither, dintre care multe au devenit nişte clasice în gospel-ul modern: ‘He Touched Me’, ‘The King Is Coming’, ‘Because He Lives’, ‘Something Beautiful’, ‘Let’s Just Praise the Lord’ şi ‘I Am a Promise’. Piesele formaţiei Gaither accentuează sentimentul personal şi ele au devenit cel mai bine cunoscute în bisericile cu treziri spirituale petrecute atât în America de Nord, cât și din spațiul evanghelic românesc.

Concertul celor de la Gaither Vocal Band se va desfașura la Sala Palatului din Bucuresti începând cu orele 19:30. Accesul în sală va fi permis de la 18.30.
Evenimentul face parte din primul turneu în Europa susținut în exclusivitate de către Gaither Vocal Band. Din cea mai recentă componență a trupei și cea care se va prezenta și la București pe 15 Martie 2011 enumerăm: Bill Gaither, Wes Hampton, David Phelps, Michael English și Mark Lowry.

Biletele pot fi procurate de pe site-ul http://evenimentecrestine.ro.
Detalii și rezervări la tel: 0725124261