Iubiti frati si surori,

Am fost cu totii martori la dezastrul facut de inundatiile din ultimele zile in multe zone din tara noastra. Regretam pierderea de vieti omenesti si suntem indurerati de pierderile materiale indurate de multi concetateni. Avand in vedere situatia actuala, facem un apel catre bisericile din tara sa ii sprijine pe cei afectati atat de dramatic de inundatii. Am anuntat comunitatile baptiste regionale despre aceasta intentie si le-am solicitat sa trimita la sediul UBCBR informatii concrete despre nevoile din zonele afectate ce se afla pe raza comunitatii lor si mai ales cazurile in care au fost  afectate familii de credinciosi si biserici

Uniunea Baptista din Romania face un apel catre biserici rugand sa organizeze o colecta care sa vina in sprijinul celor aflati in zonele afectate. Ajutoarele banesti care vor fi stranse vor fi administrate de catre Departamentul financiar si de Departamentul de misiune. In cazul in care se vor strange si ajutoare materiale, UBCBR va pune la dispozitia bisericilor care vor face acest lucru, informatiile transmise de catre comunitati.

Contul in care se pot depune banii rezultati din colecte este:

Uniunea Baptista din Romania
RO26 RNCB 0072 0497 1891 0001
BCR Sect 1 Bucuresti

Va rugam sa adaugati mentiunea AJUTOR INUNDATII si sa mentionati clar numele donatorului.

Ne rugam ca Dumnezeu sa aduca mangaiere in inimile celor care au pierdut pe cei dragi si generozitate in inimile celor care doresc sa ii ajute pe cei in nevoi.

Otniel Ioan Bunaciu
Presedinte, UBR

Ionel Tutac,
Secretar General, UBR

Topics #ajutorare #inundatii #moldova #victime