0

Colecta de misiune 2017

 

În urma cu 500 de ani, reformatorii europeni (anabaptiștii) au fost animați de un spirit misionar și de mărturia vie a impactului Scripturii în viața personală a credinciosului. Ne dorim ca aceste două elemente să însuflețească astăzi bisericile din țara noastră, fiind martorii Domnului nostru Isus Hristos în lumea în care trăim.

Departamentul de misiune al UBR încurajează participarea bisericilor în acțiunile misionare comune stabilite, cum ar fi: înființarea Agenției de Misiune Internațională, susținerea unui misionar indigen prin EBF în Albania, organizarea de evenimente misionare și evanghelistice în România, plantarea de biserici, încurajarea misionarilor români plecați pe câmpul de misiune internațional și continuarea încurajării comunități bisericilor baptiste române din diaspora europeană.

Susținând misiunea din UBR prin colecta de misiune puteți participa la dezvoltarea acestor activități spre o mărturie mai puternică a bisericilor baptiste din România în lume. De aceea, vă invităm să susțineți UBR și în anul 2017. Mulțumim celor care au contribuit financiar la slujirea misionară în anul 2016 într-un mod real și practic. Cu ocazia sărbătorii Pogorârii Duhului Sfânt din data de 05 iunie 2017, vă rugăm să organizați în biserica dumneavoastră Colecta Națională de Misiune, cu scopul de a sprijini slujirea pe care o facem împreună. Vă rugăm să postați afișul alăturat și vă îndemnăm să folosiți prezentarea de pe site-ul UBR pentru promovarea misiunii în biserica dumneavoastră.

 

Otniel Ioan Bunaciu                                                 Alex Vlașin

Vicepreședinte, Departamentul de misiune          Coordonator, Departamentul de misiune

 

Fondurile colectate pot fi trimise în contul: RO 04RNCB 0072 0497 1891 0009, BCR Sector 1, (Specificați pe mandat: Pentru Misiune), Adresa: Str. Dâmbovița nr. 9-11 Sect. 6, București, Cod Fiscal: 4965683. Fondurile primite la Departamentul de Misiune vor fi folosite exclusiv în scopul slujirii misionare propuse.

 

Descarcă

Scrisoare Colecta nationala de misiune, 2017

Prezentare Power Point Colecta de misiune 2017

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.