2

Conducerea Conventiei Baptiste de Sud solicita interventia Presedintelui Obama in favoarea crestinilor persecutati

Presedintele Conventiei Baptiste de Sud, Ronnie Floyd, a transmis, prin intermediul unei scrisori deschise, semnate de fosti Presedinti ai Conventiei, un apel catre Presedintele Obama de a „lua masurile necesare acum” impotriva teroristilor de la ISIS. Organizatia amintita ameninta pacea si siguranta intr-un mod direct si a comis deja o serie impresionanta de atrocitati in special impotriva crestinilor.

Scrisoarea vine in urma numeroaselor rapoarte privind uciderea, abuzul sau aplicarea unor tratamente brutale copiilor, femeilor si barbatilor din zona de influenta a organizatiei. Printre aceste atrocitati sunt amintite uciderea prin decapitare a 21 de crestini egipteni, a unui asistent social american, a pilotului irodanian care a fost ars de viu, capturarea a 200 de crestini asirieni in data de 23 februarie.

Printre semnatarii scrisorii se numara si alti fost Presedinti ai Conventiei Baptiste de Sud precum: Bailey E. Smith, Charles F. Stanley, Jerry Vines, Morris H. Chapman, H. Edwin Young, Sr., James B. Henry, Tom Elliff, Paige Patterson, James Merritt, Jack Graham, Johnny M. Hunt si Fred Luter.

Sursa

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.