4

UBR: Conferinta nationala 2012

CULTUL CREŞTIN BAPTIST

UNIUNEA BISERICILOR CREŞTINE BAPTISTE din ROMÂNIA

 

Conferinţa Naţională a Uniunii Bisericilor Creştine Baptiste din România

Cluj, 29-30 Martie 2012

„Pregătiţi calea Domnului!” (Marcu 1:3)

Iubiţi fraţi în Domnul Isus Hristos,

Delegaţii bisericilor baptiste din România se întâlnesc în fiecare an la Conferinţa Naţională pentru rugăciune, studierea Cuvântului, părtăşie, evaluare, strategie, precum şi pentru a lua decizii statutare cu privire la lucrarea Evangheliei în Cultul Baptist.

Tema Conferinţei Naţionalei din acest an este: Pregătiţi calea Domnului. Ne rugăm ca această adunare sfântă să ofere tuturor delegaţilor ocazia de a se zidi sufleteşte şi de a se înflăcăra pentru lucrarea de slujire, de misiune şi de evanghelizare pe care Dumnezeu a încredinţat-o bisericii.

În conformitate cu articolul 93 al (2) lit.a, coroborat cu art. 105 al (3) din Statutul de organizare şi funcţionare a Cultului Creştin Baptist din România, Consiliul Uniunii Baptiste a hotărât convocarea Conferinţei Naţionale a Uniunii Bisericilor Creştine Baptiste din România la data de 29-30 martie 2012 la Biserica Creştină Baptistă Nr.l Mănăştur, str. Ospătăriei nr.10-12, Cluj jud. Cluj (Mircea Veja-tel.0264.425051, 0751.100011, 0744.972289). Delegaţii care au nevoie de cazare sunt rugaţi să anunţe Biserica gazdă până, cel târziu, în data de 23 martie.

La Conferinţa Naţională sunt convocaţi toţi delegaţii desemnaţi conform articolului 33 al. (3) din Statutul de organizare şi funcţionare a Cultului Creştin Baptist din România.

Conştienţi că lucrarea lui Dumnezeu nu se poate înfăptui prin putere omenească, ci doar prin puterea Sa, vă îndemnăm la post şi rugăciune pentru bunul mers al lucrării din ţara noastră.

Vă aşteptăm cu bucurie în Cluj la Conferinţa Naţională.

Otniel loan Bunaciu 

Preşedinte

Ionel Tuţac

Secretar General

Revista Crestinul Azi

4 Comments

  1. Alo, Partidul Crestin,

    Bine ar fi daca ati renunta la limnajul de lemn…

    Daca vreti sa va ia cineva in seama…

  2. Vinerea mare 13 aprilie 2012

    …daca poporul Meu peste care este chemat numele Meu se va smeri, se va ruga si va cauta fata Mea, si se va abate de la caile lui rele – il voi asculta din ceruri, ii voi ierta pacatul si-i voi tamadui tara (2Cron 7.14).

    Romania este o tara bolnava din punct de vedere spiritual, social si economic. Cel care o poate tamadui (vindeca) este Dumnezeu si o va face daca ascultam de El.
    1. Sa ne smerim, aceasta inseamna: sa-L proclamam ca suveranitate suprema peste Romania; sa ne recunoastem ca suntem slabi si pacatosi: plini de mandrie, rautate, tradatori de neam, egoisti……
    2. Sa ne rugam pentru lucrurile de care avem nevoie si sa recunoastem ca numai Dumnezeu ni le poate da. Binecuvantarile de care are nevoie Romania vin de la El!
    3. Sa cautam fata Lui Dumnezeu si sa nu ne inchinam la idoli. Sa ne incredem in El, sa facem voia Lui si sa-L urmam pe El dupa Cuvantul pe care ni la dat prin Sfanta Scriptura.
    4. Sa ne abatem de la rau, deoarece tot ce este impotriva lui Dumnezeu este pacat. Sa ne lasam de curvie, preacurvie, inchinarea la idoli, vrajitorie, certuri de partide, neintelegeri, dezbinari, ucideri, betii…..
    Daca vom face acestea Dumnezeu ne va asculta din ceruri si va ierta Romania, o va binecuvanta si o va pazi de orice nenorocire.
    Cu increderea ca veti primi acest mesaj de bine va rugam sa trimiteti la toti prietenii.
    Sa ne unim in post si rugaciune, si Dumnezeul Cel Prea Inalt se va indura ca de Ninive altadata.

    Cu multa dragoste, conducerea P.Crestin.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.