4

Conferința Națională de Misiune a Departamentului de Misiune al UBR

În perioada 7-8 septembrie 2011 va avea loc la Lugoj Conferința Națională de Misiune a Departamentului de Misiune al UBR. La această conferință vor participa Președintele UBR, Otniel Ioan Bunaciu, Secretarul General UBR Ionel Tuțac, Vicepreședintele cu misiunea din cadrul UBR, Viorel Candrianu și coordonatorul aceluiași departament, Alex Vlașin. Sunt invitați și așteptați președinții comunităților baptiste locale din România alături de vicepreședinții cu misiunea pentru a discuta aspectele lucrării misionare, dar și strategiile misionare folosite.

Alături de participanții enumerați vor fi prezenți și misionari români delegați de comunități care lucrează în România sau în străinătate. În cadrul întâlnirii va fi făcută o evaluare a proiectelor misionare derulate în Serbia, Asia Centrală dar și a Campaniei Naționale de citire a Bibliei. În urma acestei conferințe se așteaptă rapoarte misionare concrete din teren de la fiecare comunitate. Se vor face, de asemenea, propuneri pentru proiecte misionare naționale și vor fi prezentate rapoarte ale conferințelor misionare precedente (oltenia și misiunea rurală).

Conferința este găzduită de școala creștină Harul din Lugoj.

Revista Crestinul Azi

4 Comments

  1. DOMNUL SA DEA VIZIUNE DEPARTAMENTULUI DE MISIUNE
    CRED CA AR TREBUI SA NE UITAM LA VIZIUNEA LUI KORNYO MIHALI SI SA FACEM CEVA SI PENTRU ROMANIA;MAI ALES IN SATELE NEATINSE CU EVANGHELIADOMNUL SA VA BINECUVINTEZE LA ACEASTA:
    DANIEL CORNEA

  2. DOMNUL SA BINECUVINTEZE CONFERINTA SI SA DEA HAR PESTE PROIECTELE DE MISIUNE:MA ROG PENTRU ACEASTA:
    DANIEL CORNEA

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.