1

50 de ani de radio crestin in limba romana prin Trans World Radio

1961-2011

50 de ani de radio crestin in limba romana prin Trans World Radio

Pentru toate Bisericile evanghelice din Romania, ascultatori, sustinatori si parteneri, TWR Romania declara anul 2011 an jubiliar de multumire inaintea Domnului.

In 1961, intr-o perioada de avant ateist comunist si presiune anticrestina, incepeau sa se transmita pe Unde Scurte de la statia Monte Carlo primele emisiuni crestine de radio in limba romana. Datorita lipsei acute de Biblii si literatura crestina din acea perioada, aceste emisiuni au reprezentat o mare binecuvantare pentru romanii iubitori de Dumnezeu in general si pentru credinciosii evanghelici in particular.

In marea Sa dragoste pentru copiii Sai, Dumnezeu a facut posibil, prin mari eforturi de daruire umana si materiala a acelei generatii de credinciosi, ca statia de mare putere din Monte Carlo sa fie cumparata si echipata sa transmita Evanghelia pentru popoarele de dincolo de Cortina de fier.

Am fost uimit sa aflu in timpul documentarii pentru serbarea de 40 de ani din 2001 de la Bucuresti, ca aceasta statie de radio a fost construita de Hitler pentru propaganda nazista, dar el nu a folosit-o niciodata. Aunci Domnul mi-a indreptat gandul la realitatea cuvintelor psamului 2 versetul 4: „Cel ce sade in ceruri rade, Domnul Isi bate joc de ei”.

Avem un nou prilej de bucurie si sarbatoare, de a pune din nou o piatra de aducere aminte a binecuvantarilor lui Dumnezeu pentru natiunea noastra si de a-I multumi pentru toti acesti ani de har.

Asadar frati si surori din biserici mai mici sau mai mari, opritiva cel putin o data in Noul an sa multumiti Domnului, gandindu-va la maretia Lui si la multimea binecuvantarilor pe care le-a daruit prin mesajul Evangheliei pe unde radio in toti acesti 50 de ani. Atat de multi credinciosi au fost intariti in credinta lor si foarte multi oameni au fost adusi la credinta mantuitoare in Domnul Isus Hristos. Noi stim doar o parte a lor, numai Domnul ii stie pe toti acestia.

In acelasi timp va rog sa va aduceti aminte cu bucurie de toti aceia care, uneori cu sacrificiu, au dus sau duc aceasta lucrare de vestire a Evangheliei Imparatiei. Rugaciunile dvs. si sustinerea materiala a lucrarii este imperativa in aceste vremuri. Credem ca, asemenea noua, doriti ca acesta lucrare sa continue pana la ravenirea pe nori, in slava, a Domnului si Mantuitorului nostru. Fiti parteneri ai radioului crestin cu rugaciunea si darul dumneavoastra. In felul acesta Domnul va binecuvanta tara cu ploaia Cuvantului Sau in fiecare seara, iar noi toti vom fi parte a acestai binecuvantari.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati; vom fi bucurosi sa va raspundem.

Datele noastre de contact sunt:

TWR Romania, C.P. 19-88. Bucuresti,

Telefoane: 0213462468; 0214018034 sau 0722209365

Email: radio@twrro.ro; nvandici@twrro.ro

Web: www.twr.ro

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.