Anul acesta, catolicii, protestanții și creștinii evanghelici din Occident, din cele două Americi, din Asia și din Australia sărbătoaresc Învierea Domnului pe 4 aprilie. În Vinerea Mare, compania media americană Sight&Sound TV cu sediul în Lancaster, Philadelphia, va transmite dramatizarea originală revoluționară „JESUS” pe ecranele din toată lumea, într-o ediție specială în direct.

Publicul de pe toate meridianele și paralelele voa putea vedea ON LINE derulându-se act cu act, scenă cu scenă, reprezentația dramatică ce se va desfășura pe o uriașă scenă din Branson, Missouri (SUA).

„De mai bine de 40 de ani, publicul din întreaga lume a venit la Sight & Sound pentru a umări cum Biblia prinde viață pe scenele noastre”, a declarat Josh Enck, director executiv al companiei media. „Acum, trebuie să mergem noi spre el.”

Prin intermediul camerelor video plasate în teatrul din Branson, având imagini preluate din toate unghiurile sălii, de pe scenă și chiar din culise, spectatorii virtuali „vor ocupa” locurile din primul rând pentru fiecare moment special al spectacolului, pe măsură ce acestea se derulează în timp real. Evenimentul live va include un pre-spectacol de 30 de minute și o pauză de 20 de minute, cu interviuri exclusive în culise și cu o scurtă prezentare a modului în care a fost creată dramatizarea.

„«JESUS» este o poveste despre omul care și-a legat sandalele, și-a suflecat mânecile și a intrat în viața celor care se scufundă în furtunile vieții”, a mai spus Josh Enck. „Suntem încântați să prezentăm din nou publicului, de Paști, această istorie . De data aceasta, într-un mod inedit.”

Anul trecut, în toiul pandemiei globale, Sight & Sound a lansat o versiune pre-înregistrată a producției „JESUS” în weekendul de Paște. Aproape 3 milioane de oameni au vizionat-o, integrând-o în celebrarea sărbătorii pascale în carantină. Evenimentul respectiv a condus la lansarea Sight & Sound TV și la prima transmisie live a companiei, „QUEEN ESTHER — Live”, care a atras spectatori din peste 100 de țări în primul weekend din septembrie, de Ziua Muncii. Această emisiune specială de Paște a „JESUS-Live” este al doilea spectacol live, televizat, al Sight&Sound TV și primul de pe scena din Branson, Missouri.

Unde poate fi urmărit JESUS – live? AICI

Transmisie live: vineri, 2 aprilie, ora 7 p.m. ET (3 aprilie, 1 a.m. ora României) 

Reluare: Sâmbătă, 3 aprilie, ora 15:00 EDT și 8 p.m. EDT

Puteți urmări o avanpremieră la acest link: https://www.youtube.com/watch?v=Wrbpv7LRknE