0

Madrid. Opt tineri au făcut, prin botez, legământ de credință, de ascultare și de slujire cu Dumnezeu

Biserica Baptistă Română Betel din Madrid vrea să împărtășească și cu credincioșii baptiști din țară bucuria trăită în duminica din 12 iulie, când s-a oficiat botezul noutestamentar a opt persoane, toate tinere, cu vârstele cuprinse între 17 și 19 ani. 

Zona Madridului a fost grav afectată de pandemia noului coronavirus. Din cele peste 250 de mii de cazuri de infectare cu SARSCoV2 din Spania, peste 72 de mii au fost înregistrate doar în zona Madridului. În zona capitalei s-au numărat 8 500 de decese din cele peste 28 de mii cauzate de virus în întreaga țară.

Respectând toate normele impuse de pandemie, biserica a celebrat într-o atmosferă emționantă și înălțătoare intrarea în legământ de credință și de ascultare cu Dumnezeu a acestor opt tineri minunați. 

Ceremonia botezului a avut loc în cadrul slujbei de dimineață, iar seara a avut loc actul punerii mâinilor și al celebrării Cinei Domnului, împreună cu noii membri ai trupului local al lui Hristos.

„Slăvim pe Domnul pentru biruința Evangheliei și în viața acestor tineri”, ne scrie pastorul bisericii, Călin Gavril Morar, cel care a oficiat ceremonia specială a botezului.

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.