0

Aniversare la Biserica Baptistă Română din Chicago

bcb-romana-chicagoPsalmul 115:1: Nu nouă Doamne, nu nouă, ci Numelui Tău dă slavă, pentru bunătatea Ta, pentru credincioșia Ta!”

Biserica Creștină Baptistă Română din Chicago aniversează 10 ani de la finalizarea lucrării de construcție și de la dedicarea locașului de închinare al bisericii. Evenimentul va fi marcat în cadrul unor servicii divine, care se vor desfășura sâmbătă și duminică, 15, respectiv 16 Octombrie 2016. Cu acest prilej, dorim să proclamăm bunătatea și credincioșia lui Dumnezeu,

să-I mulțumim pentru purtarea Lui de grijă în timpul perioadei de construcție dar și să evocăm binecuvântările, bucuriile, biruințele precum și încercările de care biserica a avut parte în intervalul de timp care a trecut de atunci. Sâmbătă, 15 Octombrie, serviciul divin va începe la orele 6 PM. Duminică, 16 Octombrie, serviciul divin de dimineață va debuta de la orele 9:30. După finalizarea lui, vom servi împreună masa de prânz, urmând ca de la orele 3 PM să continuăm să ne închinăm Domnului în plenul adunării.

Pastor A.D.Neiconi

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.