1

Biserica Baptista Betel din Tulcea a celebrat 140 de ani de existenta

BCB-Betel-TulceaDuminică, 12 Octombrie, Biserica Baptistă „Betel” din Tulcea a sărbătorit 140 de ani de existență. Credincioși din întreg județul, cu mic cu mare, musafiri sau de-ai Casei, mai vechi sau mai noi, ne-am adunat să ne amintim, să ne bucurăm, să recunoaștem lucrarea lui Dumnezeu în locul acesta.

De-a lungul atâtor decenii au trecut pe aici ruși, germani, bulgari, fiecare contribuind la proclamarea Cuvântului, la zidirea Bisericii locale a lui Hristos. Dumnezeu a rămas credincios în fiecare generație. Numelui Său datorăm prezența noastră în locul acesta și datorită Lui viața noastră a căpătat sens.

Ziua de 12 octombrie a fost o zi a recunoștinței. Motivele de laudă, căldura părtășiei frățești, mărturiile și îndemnurile celor ce lucrează pe ogorul Evangheliei în județul Tulcea, cântarea celor cu inimă bună și mai ales învățătura Cuvântului lui Dumnezeu au făcut ca ceața rece care părea că domnește de la primele ore ale dimineții să se risipească foarte repede.
După un timp de rugăciune au luat cuvântul pe rând păstorii și misionarii din județ: Romică Nedelcu (Tichilești), Florin Gălățeanu (Sulina), Ionuț Malacu (Măcin), Nicu Malacu (Mahmudia), Cornel Moșman (Babadag și Baia), Mihai Pungilă (Ciucurova), Adrian Popa (Cataloi). Îndemnurile din Cuvânt ne-au fost aduse de păstorii Adrian Dordea și Aurel Gacea. Întâlnirea însă nu s-a putut termina fără o agapă a dragostei, cu bunătăți atent pregătite (ca întotdeana) de surori.

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.