0

Deschiderea oficială a lucrărilor olimpiadei de religie Alianța Evanghelică 2014 – etapa națională

Olimpiada religie Ionel TutacMarți, 8 aprilie 2014, la Liceul Teoretic Filadelfia din Suceava a avut loc deschiderea oficială a lucrărilor ediției naționale a Olimpiadei de religie 2014 – Alianța Evanghelică. Moderatorul întâlnirii a fost Ioan Bădeliță, managerul Liceului Teoretic Filadelfia, gazda ediției naționale a Olimpiadei de religie din acest an.

Dănuț Jemna, președintele Comisiei Naționale a Olimpiadei de Religie a declarat lucrările concursului deschise în conformitate cu metodologia în vigoare.

Din partea administrației locale a fost prezent Ion Lungu, primarul Sucevei, care a apreciat interesul elevilor participanți la olimpiada de religie pentru o astfel de disciplină.

Gabriela Scutaru , inspector general adjunct și Gheorghe Hostiuc, inspector învățământ religios au reprezentat Inspectoratul Școlar Județean Suceava. Din partea celor trei culte -Uniunea Bisericilor Creștine după Evanghelie, Uniunea Bisericilor Baptiste, Uniunea Bisericilor Penticostale – care formează Alianța Evanghelică din România au participat Virgil Achihai, președintele Alianței Evanghelice, Ionel Tuțac, Secretarul general al Uniunii Baptiste din România și prof. Gheorghe Cătană din partea Uniunii Bisericilor Penticostale din România.

Foto si text:

Suceava Evanghelica.

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.