2

Facultatea de teologie baptista: Sesiune de comunicari stiintifice

Sigla_FTBFacultatea de Teologie Baptista si Institutul Teologic Baptist de Grad Universitar din Bucuresti au deosebita placere de a va invita sa participati, in data de 18 noiembrie, intre orele 09.00 – 11.30, la Sesiunea de comunicari stiintifice „Tineri baptisti in Europa. Influenta factorilor sociali in prevenirea conduitei deviante”.
Evenimentul va avea loc la sediul Institutul Teologic Baptist de Grad Universitar din Bucuresti, situat in Str. Berzei nr. 29, Sector 1.
Programul Youth in Europe presupune, printre altele, realizarea unei cercetari care sa stea la baza unor programe de prevenire a consumului de droguri in randul tinerilor. Astfel, Facultatea de Teologie Baptista din cadrul Universitatii Bucuresti a efectuat o cercetare sociologica pentru a evidentia posibilele asemanari si deosebiri in domeniul consumului de substante, existente intre elevii bucuresteni din esantionul general, cu varste cuprinse intre 14 si 16 ani (2800 de respondenti) si, respectiv, elevii baptisti din acelasi segment de varsta. In cadrul acestei conferinte vor fi prezentate rezultatele initiale ale cercetarii din Bucuresti, in prezenta initiatorului Programului Youth in Europe, dl. Jón Sigfússon, Directorul Icelandic Centre for Social Research and Analysis (ICSRA) din cadrul Universitatii din Reykjavik.

Revista Crestinul Azi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.